Man John de Bever na jaren met zus herenigd: ‘Oma’s laatste wens’

Kees weer met zus samen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kees Stevens, de man van John de Bever, heeft de laatste wens van zijn overleden oma in vervulling laten gaan. Na vijf jaar geen contact met zijn zus Christa te hebben gehad, zijn de twee inmiddels weer met elkaar herenigd.

Het overlijden van zijn oma Miep was een enorme klap voor Kees, maar het verlies heeft ook iets moois teweeggebracht. Kees en zijn zus Christa spraken elkaar jarenlang niet, maar toen hun oma ziek werd hebben ze het bijgelegd.

Laatste wens

,,Het was de wens van oma, en daar ben ik over na gaan denken”, vertelt Kees aan weekblad Privé. ,,Als ze had geweten dat we nu samen op Curaçao zouden zitten, was ze de gelukkigste vrouw op aarde geweest. Hopelijk krijgt ze er, waar ze ook mag zijn, iets van mee.”

Tranen

John, Kees en Christa zijn momenteel op fanreis naar Curaçao. En toen John ging zingen ontstond er een emotioneel moment tussen Kees en Christa. ,,John zong Achter ’n masker van jouw lach, dat was oma’s lievelingslied. Ik zag mijn zus en ging bij haar staan. Dat voelde ontzettend fijn en veilig, dit heeft zo moeten zijn. De tranen biggelden over mijn wangen.”

Afscheid

Kees is dankbaar dat hij samen met zijn zus afscheid heeft kunnen nemen van zijn oma. ,,Het lijkt wel of zij bewust voor deze timing heeft gezorgd”, zegt Kees. ,,Als er iets met oma zou gebeuren, dan hadden we afgesproken dat ik op Curaçao zou blijven; de fans kun je niet in de steek laten. Het had dus heel anders kunnen lopen.”

Herenigd

Ook John is blij dat Kees en Christa weer herenigd zijn. ,,Al vijf jaar zeg ik: maak het nou een keer goed met haar”, zegt John tegen Privé. ,,Maar wat hij zelf ook zegt, die koppigheid zat hem in de weg. Gelukkig is het eindelijk zover gekomen.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck