Man K3-Marthe bedreigt journalist: Dag Allemaal doet melding

Naast vreemdgaan kan smeerlap Sinerley ook goed mensen bedreigen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinerjey, de man van K3’tje Marthe, heeft een redacteur van het Vlaamse weekblad Dag Allemaal bedreigd. Het weekblad zegt hier een melding van te hebben gedaan.

Sinerjey heeft een mail van Dag Allemaal ontvangen waarin het weekblad zegt een melding te hebben gedaan over zijn gedrag. Op zijn Instagram Stories deelt Sinerjey wat er precies in de mail staat.

Juicekanalen

Het weekblad schrijft dat Sinerjey ‘onaanvaardbare uitlatingen’ heeft gedaan tegen een journalist. ,,Onze journalist bracht onder meer verslag uit over nieuws dat door Nederlandse zogenoemde juicekanalen werd gebracht”, luidt het in de mail. ,,Daarbij werd steeds correct vermeld wat de bron was.”

Dreigementen

Ook kreeg Sinerjey de kans om te reageren. Maar in plaats van zijn verhaal te doen in gesprek met Dag Allemaal, uit hij zijn woede op social media en valt hij de redacteur lastig. ,,Wij verzoeken u dan ook om te stoppen me het uiten van dreigementen, het lastigvallen van mensen uit de naaste omgeving van onze journalist en het belasteren van die journalist”, sluit het weekblad de mail af.

Sinerjey is het absoluut niet eens met de mail die hij heeft ontvangen. ,,Intimidatie ten top”, schrijft hij erbij.

Tags

K3MARTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck