Man Sylvie Meis stelt volgers gerust: ‘Het komt allemaal goed’

Cryptomunt Niclas heeft slechte start
Door: Charlotte Wijnen
23-05-2022

Niclas Castello, de man van Sylvie Meis, heeft een eigen cryptomunt gelanceerd genaamd Castello Coin. Maar mensen die investeren in cryptomunten, weten dat de waarde momenteel daalt. Volgers van Niclas uiten hun zorgen.

Niclas Castello heeft een eigen cryptomunt gelanceerd. Maar volgers die hebben geïnvesteerd in de munt, beginnen zich zorgen te maken over de waarde. ,,Ik heb er hoofdpijn van gekregen. Het was geen goede start”, zo luidt één van de reacties op Instagram.

Niclas stelt volgers gerust

Volgens Niclas hoort dat er nou eenmaal bij als je investeert in cryptomunten. ,,Je weet het nooit van te voren! Het is momenteel een laag volume. Maar met alle hoogtepunten die eraan komen, gaat dat veranderen”, zo stelt hij zijn volgers gerust.

De Castello Coin is in het leven geroepen om de manier waarop er in kunst geïnvesteerd wordt te veranderen. De eerste kunstwerken, die je alleen kunt kopen met de Castello Coin, heeft Niclas inmiddels al aangeboden.

Onder vuur

Eerder lag Niclas nog onder vuur bij de lancering van zijn nieuwe cryptomunt. Een aantal maanden geleden werd er een kunstwerk in New York geplaatst. Het ging om een gouden kubus van maar liefst 186 kilo die werd gebouwd om de aandacht te vestigen op de lancering van Castello Coin.

Maar inwoners waren allesbehalve blij met het kunstwerk, dat wel 10 miljoen euro zou hebben gekost. ,,Laten we in een stad die zwaar is getroffen door de pandemie, waar de prijzen al hoog zijn en de inflatie het nog erger maakt, een bewaakte gouden kubus op een openbare plaats dumpen”, zo luidde de reacties op Twitter.

Groot geschil

Daarnaast zou Niclas ook nog te maken hebben gehad met een groot geschil. Het Duitse Bild meldde dat de vorsten Ferdinand zu Castell-Castell en Otto zu Castell-Rüdenhausen tegen de Castello-munt waren, omdat ze bang waren dat het in verband zou worden gebracht met hun financiële instelling. Kennelijk is dit inmiddels opgelost, aangezien Niclas nog steeds de naam ‘Castello’ in de cryptomunt gebruikt.

Meer DenD