Man verliet Janny van der Heijden op verschrikkelijk moment

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De vrolijke Janny van der Heijden is al jaren een vrijgezelle vrouw. Het liefst had ze dat natuurlijk anders gezien, want toen ze trouwde met de vader van haar kinderen hoopte ze voor de rest van haar leven getrouwd te blijven. Helaas liep het anders.

Uitvaart

Nadat hun zonen Roderick en Diederick waren geboren, werd Janny verlaten door haar man. Hij wilde een ander leven, zou hij hebben gezegd. Het slechte nieuws kwam op een verschrikkelijk moment, want nog geen week eerder had Janny haar vader begraven. Niet veel later overleed ook haar moeder. Die periode heeft er flink ingehakt.
,,Het is nu twintig jaar geleden, de moeilijkste tijd van mijn leven”, zegt Janny in KBO PCOB Magazine.  Janny was niet zozeer boos, maar wel verward. ,,Ik herinner me vooral dat ik me afvroeg: stelde alles wat we hadden dan helemaal niks voor? Ik had onze twee kinderen altijd voorgehouden dat je iets negatiefs naar iets positiefs moet zien om te buigen.”

Carrière

Daarom heeft Janny alles op alles gezet om na de scheiding een carrière op te bouwen. ,,Ik had die omslag nodig om mezelf en mijn jongens te laten weten dat het leven niet ophield na een echtscheiding. Natuurlijk was ik liever tot mijn 85e getrouwd gebleven, had ik in hetzelfde, grote huis willen blijven wonen waar onze kinderen en kleinkinderen zich altijd welkom en veilig zouden hebben gevoeld, maar goed, het liep anders en ik ben verdergegaan.”

 

 

Tags

HUWELIJKJANNY VAN DER HEIJDENKINDERENMANOUDERSRELATIESCHEIDINGZONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck