Management bevestigt: André en Monique uit elkaar

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) zijn uit elkaar. Dat heeft het management van de zanger bevestigd aan Shownieuws.

Tranen

,,Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas niet zo zijn”, laat het management weten. ,,Een verschrikkelijke moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan. Maar dit is voor nu het beste besluit.” Er wordt benadrukt dat er geen sprake is van ruzie tussen André en Monique en dat het geluk van hun zoontje altijd voorop staat.

Er is al eerder sprake geweest van een breuk tussen de twee. Onlangs nog maakte de zanger bekend niet meer samen te wonen met Monique, maar nog wel heel vaak langs te gaan bij zijn vriendin en zijn zoontje. De oorzaak van die relatiecrisis, die nu uiteindelijk tot de breuk heeft geleid is niet bekend. Daarvoor leek André nog dolgelukkig met Monique en had hij zelfs plannen om haar ten huwelijk te vragen.
Ook vorig jaar ging het niet goed tussen de twee. De drukke agenda van André zou de reden zijn geweest. De zanger gaf toe dat als hij erg druk is, zijn gezin soms op de tweede plaats komt en hij niet meer gezellig is thuis.

 

Tags

André Hazesbreak-upMoniqur WestenbergUit elkaarZoon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie