Manager Dries Roelvink grapt over dood vader Rachel Hazes

Manager Dries Roelvink grapt om dood vader Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frank Wisse, de manager van Dries Roelvink, heeft een bizarre opmerking gemaakt over de dood van de vader van Rachel Hazes. Inmiddels is de reactie verwijderd.

Rachel Hazes is in diepe rouw: haar vader is gisteren plotseling overleden. ,,Gek hè pap, bijna iedere dag spreken wij elkaar, hebben wij vaak de grootste lol en plots krijg ik een dag later ineens een telefoontje dat het heel slecht met je gaat”, schreef Rachel gisteren op haar Instagram. ,,Binnen enkele uren ben je toch heel onverwachts overleden. Hoe onwerkelijk is het om ook jou nu zomaar te moeten missen.”

Pittige grap

Onder meer RTL Boulevard schreef een artikel over het verdriet van Rachel. Maar niet iedereen leeft mee met Rachel. ,,Onder het bericht van RTL Boulevard is het respect soms ver te zoeken”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Zo ook bij de manager van Dries Roelvink.”

Manager Frank Wisse heeft namelijk een pittige ‘grap’ gemaakt over de dood van de vader van Rachel. ,,Waarschijnlijk ook ruzie met hem?!”, reageerde hij onder het bericht van RTL Boulevard. Inmiddels is de reactie verwijderd.

Tags

DRIES ROELVINKRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck