Manager Summer: ,,Verhuizing New York ging sowieso niet door”

Door: Tanja Brouwer
31-07-2019
Het kind-model Summer de Snoo en haar ouders lijken financiële problemen te hebben. Dat is volgens Antony Vos haar voormalige manager een van de belangrijkste redenen waarom het 10-jarige modelletje toch niet naar New York verhuist.
Afgelopen week verscheen op de Instagram van Summer de Snoo een bericht waarbij ‘een breuk met het manament’ als oorzaak werd aangevoerd waarin de gehypte verhuizing naar de Big Apple voorlopig niet door zal gaan. In feite kreeg manager Vos de schuld van de mislukte verhuizing in de schoenen geschoven.
Vos, laat weten dat daar absoluut niets van waar is. De verhuizing naar New York zou sowieso al niet doorgaan! ,,Het gezin van Summer kon het niet financieel niet rondkrijgen om deze zomervakantie richting New York te gaan.

Financiën

,,De moeder van Summer en ik zaten niet meer op één lijn. De breuk komt meer van haar moeders kant dan van mij”, vertelt Anthony aan DenD.nl. Eerder dit jaar was Summer regelmatig op televisie te zien, vooral omdat veel mensen een mening hadden over het tienjarige modelletje en de plannen om naar New York te verhuizen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vos suggereert dat Summer en haar ouders niet altijd goed botert. ,,Summer heeft buiten haar ouders om aan mij gevraagd of ze haar school in Nederland mocht afmaken. Ik vond dat goed, en heb afgesproken met Summer, school en ouders dat ze dan op een neer naar New YorK kan vliegen.”

Anthony vindt het erg jammer dat de breuk tussen hem en Summer zo is verlopen. ,,Het is zonde, want ik heb Summer als model neer weten te zetten.

Meer DenD