Manager waakt over workaholic Jan Smit: Burn-out op de loer?

Jan Smit tegen burn-out aan?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Smit presenteert het Gouden Televizier-Ring Gala, brengt eind deze maand zijn nieuwe album uit én in november staat hij vier dagen lang met De Toppers in de Johan Cruijff Arena. Daarbovenop is hij ook nog voorzitter van FC Volendam. In deze drukke tijden waakt zijn manager Aloys Buys over hem, zodat hij niet opnieuw te veel hooi op zijn vork neemt.

Dat Jan Smit in 2020 samen met Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager het Eurovisie Songfestival presenteerde, was het moment dat hij vanwege een burn-out na een lange periode weer in de schijnwerpers terugkeerde.

Te veel hooi op zijn vork?

Sindsdien gaat het steeds beter met Jan. Deze week presenteert hij het Gouden Televizier-Ring Gala, eind deze maand brengt hij zijn nieuwe album uit en ook in november krijgt hij het druk: dan staat hij vier dagen lang met De Toppers in de Johan Cruijff Arena.

Tegelijkertijd is Jan ook voorzitter van FC Volendam, wat ook veel tijd en energie van hem vraagt. Afgelopen weekend zat hij weer op de voetbaltribune, waar hij gapend op beeld werd vastgelegd. Het zorgt voor een hoop vragen: neemt Jan niet wéér te veel hooi op zijn vork?

Manager waakt over hem

Het was zijn manager Aloys Buys die Jan Smit opbelde toen het in 2019 niet meer ging. Buys is dan ook degene die de komende periode over zijn vriend waakt en hem goed in de gaten houdt, zo vertelt hij in gesprek met weekblad Privé. ,,Wat denk je zelf? Natuurlijk heb ik met Jan overlegd en het komend programma is met hem afgestemd”, aldus Buys.

Op de afspraken die hij met Jan gemaakt heeft om een burn-out te voorkomen wil hij niet ingaan. ,,Dat is een privézaak.”

Tags

BURN-OUTJAN SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck