Mannen takelen auto René van der Gijp toe met hamers

Door: Jessie Baltus
02-05-2020

Voetbalanalist René van der Gijp (59) zat in zijn auto toen er drie mannen op zijn auto in sloegen met hamers. Hij vertelt over deze vreselijke ervaring bij Radio Veronica.

‘Eén klap ben je dood’

,,Ik stond voor het hek en ineens sprongen er drie gasten vanuit het niets voor mijn auto,” vertelt Van der Gijp aan Jan Joost van Gangelen volgens RTL Boulevard. ,,Ze begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan.”

,,Als je één klap op je kop krijgt dan ben je dood,” vertelt hij verder. Gelukkig heeft René van der Gijp een speciale auto die wellicht een veel ergere afloop heeft kunnen voorkomen. ,,Ik heb van die ramen die je niet doorkrijgt, normaal heb je aan één klap voldoende,” vertelt hij.

Ingebroken

Van der Gijp vertelt verder dat de politie onderzoek doet naar het incident. ,,Ze nemen het heel serieus. Ze hebben elke dag contact met mij en zijn in de buurt aan het surveilleren,” vertelt hij in Radio Veronica volgens RTL Boulevard. Het zou nog niet bekend zijn wie de daders zijn, maar opvallend is dat in februari ook zou zijn ingebroken bij Van der Gijp. ,,Ik ga er vanuit dat het dezelfde mensen zijn.”

Meer DenD