Manuel Venderbos is vooral erg goed…

Door: DitjesDatjes
17-05-2018

Los even van wat actuele privé-probleempjes vindt Manuel Venderbos zichzelf vooral erg goed. Deze Manuel heeft een indrukwekkend CV, zo staat op zijn website te lezen.

Een paar citaten:

Manuel is vooral te porren voor radio & tv.

,,Hij denkt in plaatjes. Draait of schiet ze vervolgens. Heeft lef, hooikoorts, een dochter, een zoon en een ADO-Truckerspet. Is een sucker voor katjesdrop. Heeft een fascinatie voor mensen die buiten de lijntjes kleuren.”

Manuel in 4 kernwoorden:

,,Empathisch, intelligent, adrem en creatief. Kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig en met humor te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat.”

Venderbos zet zijn 15 jaar allround media-ervaring in via zijn eigen BV NaarDeMaan.

,,De afgelopen tijd werkte hij o.a. voor deze opdrachtgevers. Zoekt u een allround Presentator, Verslaggever of Regisseur?  Zoekt u een Creative, Dagvoorzitter of Voice-Over? Wacht dan niet langer en help nu uw bedrijf en/of productie Naar De Maan!”

Radio & TV ervaring

,,Qua TV: Galileo (al 3 seizoenen dagelijks op RTL 5), BlinQ, live kindertelevisie op Zapp, JONG en 3 Onderzoekt op NPO3 en medische tv op NPO1. Qua Radio: 5 jaar lang een zondagavondshow op 3FM, sidekicken bij Ruud de Wild en dagelijks factchecken op NPO radio 1 (Sex bij 50-ers, Oplos-bier en hooikoorts).”

Knock out

Meer DenD