Marc-Marie beledigd door commentaar Buddy in The Masked Singer

Fittie Marc-Marie en Buddy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marc-Marie Huijbregts moest onlangs zijn masker af doen in programma The Masked Singer. In zijn podcast ‘Marc-Marie en Aaf Vinden Iets’, blikt hij terug op zijn deelname en hoe het commentaar van Buddy hem beledigde. ,,Ik dacht nee: Buddy, jij bent een zanger!”

In de podcast blikt Marc-Marie terug op zijn deelname aan het programma. Hij bleek schuil te gaan achter het pak van de Vogelverschrikker, iets wat voor panelleden Loretta Schrijver en Carlo Boszhard geen verrassing was. Gerard Joling en Buddy Vedder hadden daarentegen geen idee dat Marc-Marie de Vogelverschrikker was.

Gepikeerd over opmerking Buddy

De cabaretier vond het maar vreemd om onherkenbaar op het podium te zijn. ,,Je bent er, maar je bent er ook helemaal niet. Het is een beetje fly on the wall, maar dat iedereen de vlieg wel ziet”, zo vertelt Marc-Marie in de podcast.

Maar dat hij ook nog commentaar zou krijgen op zijn zangkunsten, had hij van te voren niet verwacht. Vooral één opmerking van Buddy Vedder krijgt hij niet uit zijn hoofd. ,,Buddy Vedder begint bij iedereen te zeggen dat het geen zanger is. Al na twee zingen. Dat doet hij bij iedereen. Ik dacht nee: Buddy, jij bent een zanger!”, zegt hij boos.

Tags

BUDDY VEDDERMARC-MARIE HUIJBREGTSTHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck