‘Marc-Marie en man uit elkaar’

Door: DitjesenDatjes
16-04-2020

Marc-Marie Huijbregts houdt zijn privé-leven altijd wel érg privé. Over zijn man vertelt hij bijna niets op televisie, maar toch weet weekblad Story te melden dat het niet goed gaat in zijn huwelijk. De twee zouden al gescheiden leven.

Lastig met schoonfamilie

Als er inderdaad problemen zijn binnen zijn huwelijk, kan dat ook niet als totale verrassing komen voor zijn vriendin. Marc Marie liet zich namelijk iets ontglippen in de laatste uitzending van De Wereld Draait Door: ,,Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje labiel ben”, gaf de cabaretier toen toe. ,,Karim is in Algerije, wat ik heel moeilijk vind. Het is sowieso een beetje wankel.”

Dat de relatie met Karim niet altijd makkelijk is, is gezien de omstandigheden niet verrassend. Karim komt uit Algerije, en daar wordt homoseksualiteit niet toegestaan. Karim moet dus zijn relatie met Marc-Marie geheim houden en de bekende Nederlander zal zijn schoonfamilie nooit kunnen ontmoeten. De vraag is of Karim als die uit Algerije terugkeert weer samen gaat wonen met Marc-Marie. Story heeft namelijk ontdekt dat hij is teruggekeerd naar Tilburg en dus niet meer woont in het appartement in Amsterdam. Dat dient nog wel als postadres. De geruchten over de scheiding tussen Marc-Marie en Karim worden gevoed door een insider die het volgende zegt tegen Story: ‘Marc-Marie en Karim zijn al enige tijd uit elkaar.” De cabaretier zelf wilde niet reageren op het gerucht.

Meer DenD