Marc-Marie haalt uit naar Eva Jinek: ‘Erg zwak’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marc-Marie Huijbregts, één van de vaste tafelgasten van Eva Jinek, heeft forse kritiek op het interview met Glennis Grace geuit. Hoewel Marc-Marie naar eigen zeggen fan is van Eva, vond hij haar te zwak in het interview. ,,Ze mag wel wat meer tegengas gaan geven.”

Glennis Grace zat vorige week aan tafel bij Jinek om te vertellen wat er die bewuste dag in de supermarkt is gebeurd. Hoewel Glennis aangaf dat ze fout zat, ontkende ze dat ze betrokken was bij de vechtpartij. Het interview heeft de zangeres weinig goed gedaan: veel kijkers geloven niets van haar verhaal. Maar er is ook kritiek op Eva Jinek.

Meer tegengas

Angela de Jong noemde het interview een ‘verademing’ en vond de vragen van Eva sterk. ,,Door goed te luisteren en goed getimede vragen liet Eva haar gast rustig haar eigen graf graven”, schreef ze in het AD.

Marc-Marie Huijbregts is het daar absoluut niet mee eens. ,,Ik ben echt een supergrote fan van Eva want ik vind haar echt super goed, maar soms vind ik wel dat ze bij dit soort dingen wat meer tegengas mag geven”, vertelt hij in zijn podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’. Aaf Brandt Corstius is het met Marc-Marie eens. ,,Ja, scherper. Harder.”

‘Die toon miste ik’

Marc-Marie is teleurgesteld dat Eva niet kritisch genoeg was. ,,Glennis zat de hele tijd weer op de leeuwinnentoer, van: ‘Ik ben een moeder en een leeuwin’. Ja dat is toch niet de reden? Als je moeder bent wil je je kind toch juist opvoeden? Wat is dit voor opvoeding? Die toon miste ik een beetje.”

Volgens Aaf is er een reden waarom Eva niet te kritisch was. ,,Ze zei op een gegeven moment wel van: ‘Wat bezielde je?’ Dat vond ik wel een goede manier om het te verwoorden. Maar ik denk dat zij ook denkt: ik moet haar niet te hard aanpakken, want dan gaat ze misschien minder zeggen en dan wordt ze defensief. Want Glennis Grace is natuurlijk ook tot de tanden toe gewapend.”

‘Erger dan Glennis’

Ook Harry Vermeegen heeft zijn kritiek op Eva geuit. ,,Ze zat daar gewoon als een heel begripvolle, mompelende oma. Dat was Jinek”, zegt hij in een video op zijn YouTube kanaal. ,,Jinek liet het allemaal gaan en liet het allemaal op z’n beloop. Glennis was erg, maar Jinek was nog erger.”

Tags

EVA JINEKGLENNIS GRACEMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck