Marc-Marie haalt uit naar Rachel Hazes: ‘Geestelijk niet in orde’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Marc-Marie Huijbregts neemt het op voor Roxeanne Hazes na haar optreden in de eerste aflevering van Beste Zangers. Marc-Marie heeft de aflevering zelf niet gezien, maar hij wil in de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ Roxeanne een hart onder de riem steken. Hij haalt daarbij uit naar moeder Rachel.

Roxeanne Hazes was vorige week erg openhartig over haar jeugd en de trauma’s die ze daar aan over heeft gehouden. Zo voelde ze zich vlak na de dood van haar vader in de steek gelaten door haar moeder Rachel. ,,Mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven. Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen”, vertelde ze in het programma. Rachel reageerde op Instagram ‘vol verbazing’ op de uitspraken van haar dochter Roxeanne.

‘Lief en aardig’

,,Ik vind haar ten eerste super beleefd, lief en aardig. Ze laat normaal heel dat Hazes-drama aan zich voorbij gaan, maar Roxeanne heeft in Beste Zangers wat verteld over haar verleden, wat ze nooit doet”, begint Marc-Marie. Alles dat ze over Rachel zegt, vindt Marc-Marie ‘lief en aardig’. ,,Toen is Rachel, die geestelijk ook niet helemaal in orde is, ontzettend tekeer gegaan. Ik wil Roxeanne een hart onder de riem steken, dat ze zich nergens iets van aan moet trekken.”

Marc-Marie vindt het zielig voor Roxeanne. ,,Ik ben team Roxeanne. Ze is een superleuke vrouw”.

Tags

MARC-MARIE & AAF VINDEN IETSMARC-MARIE HUIJBREGTSRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck