Marc-Marie Huijbregts maakt toch weer nieuwe theatervoorstelling

Door: DitjesDatjes
17-01-2020

Marc-Marie Huijbregts gaat toch weer het theater in. De cabaretier, die twee jaar geleden nog van plan was geen voorstelling meer te maken, staat vanaf oktober met de try-out van zijn nieuwe programma Uitgesproken op de planken. Dat kondigde Marc-Marie vrijdag aan in De wereld draait door.

De cabaretier, die in 2018 voor het laatst in het theater stond met de reprise van zijn show Getekend, kwam er eind vorig jaar achter dat hij het miste. “Toen zat ik in december The Crown te kijken – geloof ik – en dacht ik wat zou het leuk zijn om vanavond weer in het theater te spelen. Als ik dat nou zo leuk vind? Het is nu december, dan moet ik nu beslissen want anders moet ik nog een jaar wachten.”

Ook een paar jaar geleden dacht Marc-Marie dat hij klaar was met het theater, maar ook toen kwam hij daar weer op terug. “Dan denk ik: ik ga even een paar jaar niet spelen, maar dan ga ik het toch te veel missen.”

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen