Marc-Marie Huijbregts rijdt kind aan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Marc-Marie Huijbregts heeft een kind aangereden met zijn fiets in Amsterdam. Dit vertelt de cabaretier in de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets…

,,Ik heb iemand aangereden”, begint Marc-Marie in de podcast en ligt het gehele verhaal toe. ,,Ik reed op de fiets onder het Rijksmuseum door. (…) Staat er een man op het midden van het fietspad! Mét een kind naast hem”. Aaf Brandt Corstius voelt de bui al hangen: ,,Oei”, zegt ze. ,,Ik kijk hem aan! Van, goh, ik kom hier met de fiets aan”, vervolgt Marc-Marie. ,,Ineens rende zijn dochtertje naar hem toe en die zie ik zo in mijn fiets rennen.”

‘Ik keek je nog aan!’

Marc-Marie remt en valt op de grond. Hij schreeuwt kwaad: ,,Ik keek je nog aan!!!” naar de meneer. Aaf probeert het kindje de schuld te geven. ,,Het was dus eigenlijk de schuld van zijn dochtertje?” Daar is Huijbregts het niet helemaal mee eens. Hij vindt dat de vader meer op zijn kind moest letten.

Wellicht had hij ietwat te fel gereageerd, vindt Marc-Marie zelf. Ook al noemt hij het zelf vriendelijk, maar Aaf noemt het fel. De cabaretier laat weten geschrokken te zijn van het incident en daarom zo reageerde.

Tags

MARC-MARIE & AAF VINDEN IETSMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck