Marc van der Linden eist enorme schadevergoeding van Diana Gabriels

Door: Tanja Brouwer
24-07-2018

Marc van der Linden is woest. Cosmetisch consulente Diana Gabriels heeft een foto van Marc gebruikt in een filmpje over maagverkleiningen. En dat terwijl Marc nooit bij Gabriels is geweest, en beweert is afgevallen door gezond te eten en veel te bewegen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Woest

Hij is nooit onder het mes geweest. Dat beweert Marc van der Linden. Hij is maar liefst 120 kilo afgevallen, en dat in nog geen twee jaar tijd. Dat Diana dan ook zijn foto gebruikt in een filmpje over de gastric bypass maakt de koningshuisdeskundige woest.

Gabriels plaatste al een rectificatie op haar website, maar die stond er zo kort op dat Marc haar alsnog voor de rechter sleept, want een poging tot schikking kwam uit op niets. Nu eist Marc een flinke schadevergoeding, namelijk meer dan twee ton.

Patty

Het is niet de eerste keer dat Diana Gabriels negatief in het nieuws komt. Eerder dit jaar beweerde ze nog dat Patty Brard bij haar is geweest voor de maagverkleining, maar Patty beweert nooit bij Gabriels te zijn geweest.

Er zijn een aantal BN’ers die wél graag naar Diana Gabriels gaan. Zij worden gratis behandeld in ruil voor vlogs die Diana maakt en online zet. Pommeline van Temptation Island is al langs geweest bij de cosmetisch consulent, en ook Rosanna`, bekend van datzelfde programma, is langs geweest. Daarnaast heeft ze Michael van der Plas en zijn nieuwe vriendin Naomi geïnterviewd.

Meer DenD