Marco geeft André vaderlijk advies over relatie met Monique

Door: DitjesenDatjes
01-03-2018

Marco Borsato en André Hazes kunnen het goed met elkaar vinden, zo goed dat Marco André af en toe vaderlijke raad geeft.

Als André Hazes één droom heeft, is het wel om nog succesvoller te zijn dan Marco Borsato. Dat vindt Marco geen probleem, en juicht hij zelfs toe. Marco voelt geen concurrentie. Daarom geeft hij André advies hoe je succesvol kan worden, maar tegelijkertijd ook een gelukkig privéleven kan hebben.

Gezinsgeluk

Aan Story vertelt Marco het volgende: “Ik hem hem verteld dat hij op zijn gezondheid moet letten. Neem je vitamines, sport geregeld, eet gezond en drink niet te veel alcohol. Dan houd je het lang vol.” Ook op persoonlijk vlak geeft Marco zijn jongere opvolger wat advies: “Hij is nu heel gelukkig met Monique en hun zoontje André en dat moet hij zo zien te houden. Daar moet hij zijn best voor doen. Want André werkt keihard. Op zich is dat prima, maar er is meer dan alleen werk.” Dat André zuinig moet zijn op zijn gezinsgeluk wist hij al. Vorig jaar zei hij namelijk “Monique gunt me de wereld, maar ze wil ook tijd samen doorbrengen. Ik ben er wel achter gekomen dat niets vanzelfsprekend is. Als je iets wilt, moet je ervoor werken. Dat geldt ook voor onze relatie.”

Knappen

In oktober 2017 stond de relatie tussen André en Monique op knappen. De druk voor zijn grote concerten in Ahoy werd de zanger wellicht teveel. Hij vertrok dagen vroeger dan gepland in zijn eentje naar een hotel, waar hij zich voorbereidde op zijn optredens. Monique samen met zoontje André alleen thuis achterlatend. Gelukkig voor hen is alles goed gekomen, en zijn ze nu weer een gelukkig gezinnetje.

Meer DenD