Marco Borsato beleeft wild motorweekend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato heeft een wild weekend achter de rug. Hij reed met zijn motor naar Duitsland en dat liep behoorlijk uit de hand…

Marco Borsato was afgelopen weekend te vinden in Motorherberg de Waard in Duitsland, zo deelde hij in Instagram Stories. De eigenaar van de herberg schrijft op Facebook dat het een ‘heftig avondje’ is geweest.

Wild motorweekend

,,Het is nu 02:35 uur, alles is schoon en aan de kant. Plus er liggen inmiddels een paar motorrijders te snurken na een heftig avondje lachen, ouwehoeren, traantjes, sexy dansmoves en nog veel meer noodzakelijk kwaad!”, schrijft de eigenaar op de Facebookpagina van de herberg. ,,Eén ding is heel zeker. Degenen die afgelopen weekend aanwezig waren bij de Waard weten wat we bedoelen. Deze was onvergetelijk.”

‘Kaaskop uit Alkmaar’

De eigenaar noemt geen namen van de motorrijders die aanwezig waren, maar schrijft wel dat er een ‘kaaskop uit Alkmaar’ aanwezig was. ,,Een invasie van een groep motormeiden uit de Achterhoek plus een paar import achterhoekers met het mannelijk geslacht! Bossenaren plus een heerlijke kaaskop uit Alkmaar, double trouble, het land van Maas en Waal en de Emmenboys!”, luidt het. ,,Stuk voor stuk allemaal gasten die we wederom terug gaan zien. En heel veel herinneringen die enkel, wij en alleen wij samen kunnen delen!”

Marco Borsato

De eigenaar wil de groep motorrijders bedanken en sluit zijn bericht af met een lied van Marco Borsato. ,,Bedankt bikkels, voor het trotseren van de elementen, liefde, openheid en wederom het maken van herinneringen. Oh en afscheid nemen bestaat niet!”

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck