Marco Borsato bevestigt definitieve breuk met Leontine

Geen liefdesreünie
Door: Eva Steins
09-03-2021

De kogel is door de kerk: een liefdesreünie tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters zit er definitief niet meer in. Dit laat Marco weten in zijn nieuwe nummer ‘Een Moment’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Marco pakt de draad langzaam weer op na een heftig jaar. De zanger is herstellende van een burn-out en zijn scheiding met Leontine, die inmiddels ruim een jaar geleden plaatsvond. Borsato lanceerde vandaag zijn eerste nummer na deze heftige tijd. Een ‘heel mooi dramatisch’ nummer met een pijnlijke boodschap: het huwelijk met Leontine is voorgoed voorbij.

‘Blind geweest’

De songteksten in het nummer kunnen niet duidelijker zijn. Het is over en uit tussen Leontine en Marco. In het nummer zingt hij dat hij altijd van zijn ex zal zijn, maar dat hij ‘vreselijk blind’ geweest is. ,,Maar geef me een seconde nog met jou. Nog een keer zo’n moment. Zodat ik het herken als het weer voor mij staat. En ik nooit meer vergeet hoe liefde voelt”.

In het nummer smeekt Marco om Leontine ‘nog een keer vast te pakken’. ,,Nog een keer voor je gaat. Ik weet het is te laat”.

Definitief

In het nummer schetst Borsato het beeld van Leontine die hem verliet. ,,Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang”, luidt een deel van de tekst. ,,Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg. En ineens is het echt.”

In het nummer laat Marco duidelijk zien hoeveel liefde hij nog voelt voor Leontine, en hoe graag hij nog bij haar zou willen zijn. Maar ook maakt hij pijnlijk duidelijk dat hun relatie voorgoed voorbij is.

,,De liefde komt vanzelf wel weer voorbij, helaas niet met mij”, zingt hij.

Meer DenD