Marco Borsato bezig met leegmaken Instagram: wat stond er op de foto’s?

Marco bezig met verwijderen van foto's met meisjes erop
Door: Charlotte Wijnen
21-12-2021

Marco Borsato laat zich nadat er aangifte tegen hem is gedaan, niet meer in het openbaar zien. Ondertussen is hij wel bezig met social media, want het is volgers opgevallen dat de zanger zijn Instagram aan het leegmaken is. Wat stond er op de verwijderde foto’s en waarom mogen wij het niet zien?

De zanger zou zich momenteel schuilhouden in zijn penthouse in Alkmaar. Alleen via zijn advocaat, Gert-Jan Knoops, komen verklaringen van Marco naar buiten. Zo deed hij afgelopen week een tegenaangifte en beschuldigt hij de vrouw die aangifte heeft gedaan van smaad en laster.

‘Zaterdag nog foto’s met meisjes’

Marco laat zich sinds er aangifte tegen hem is gedaan, niet meer in het openbaar zien. Ook op social media blijft het stil, maar Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen dat Marco Borsato vorige week plotseling vijf foto’s heeft verwijderd. Ook volgers is het opgevallen. Hoewel niemand de foto’s in bezit lijkt te hebben, weet één volger wel wat er op de verwijderde beelden stond.

,,Eén filmpje met een klein meisje met een wit jurkje. Een foto met met zijn dochter en drie klasgenootjes”, aldus de volger die ervan baalt geen screenshot gemaakt te hebben van de beelden. ,,Er stonden zaterdag nog mega veel foto’s met meisjes. Zo balen dit.”

Meer DenD