Marco Borsato brengt single uit na jaar mediastilte

Door: DitjesDatjes
09-03-2021

Marco Borsato heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In ‘Een moment’ zingt hij over een relatie die eindigt. Borsato en zijn vrouw Leontine gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld”, schrijft de zanger op Instagram. Het nummer is een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

Ook schrijft hij eindelijk weer het plezier te hebben teruggevonden in muziek maken, mede dankzij vrienden Ewbank en Sanchez. “Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.”

In het nummer zingt Borsato over zijn vrouw die hem verlaat. “Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang”, luidt een deel van de tekst. “Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg. En ineens is het echt.” Borsato en Leontine kregen tijdens hun relatie drie kinderen: Jada, Senna en Luca.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD