Marco Borsato en Leontine op liefdesvakantie naar Ibiza

Marco en Leontine
Door: Ditjes en Datjes
21-05-2021

‘Rustig aan doen’ is verleden tijd tussen Marco en Leontine. De tortelduifjes hebben elkaar weer helemaal gevonden en zijn zelfs samen op vakantie naar Ibiza…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ik kreeg vanochtend informatie binnen, waar ik heel blij van werd.” begint Albert Verlinde bij Shownieuws. ,,En waarvan ik meteen dacht, nu begrijp ik waarom ik Marco gisteren zo zag stuiteren! We wisten al dat Marco en Leontine die een grote crisis in hun huwelijk meegemaakt hebben, dat die weer naar elkaar toe aan het drijven zijn…”

Ibiza

Alsof er niets gebeurt is tussen Marco en Leontine. Het lijkt de goede kant op te gaan. ,,’Ze zijn met z’n tweeën vandaag op Ibiza aangekomen. Ze zijn dus daadwerkelijk met z’n tweeën een paar dagen lekker naar Ibiza om elkaar nog meer te spreken.” aldus Verlinde.

‘Wat betekent daten?’

Marco onthulde, in de Ochtendshow van Radio 538, dat hij weer aa jet daten is met zijn ex-vrouw Leontine. Radio-dj Frank Dane vroeg hoe het tussen de twee ging: ,,Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje.” antwoordt Borsato. ,, Frank: En wat betekent daten?”

,,Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.” aldus de zanger. Frank is veel te nieuwsgierig en blijft doorvragen: ,,De intentie is dat het goedkomt?” Daar reageert Marco hoopvol op: ,,Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los”, reageert de zanger.

Meer DenD