Marco Borsato en Leontine vieren zomer in hoogrisicogebied

Door: Charlotte Wijnen
12-07-2021

Hoewel Marco Borsato en Leontine voorheen de zomer vierden in Ibiza of Italië, heeft het stel nu gekozen voor Turkije. En dat terwijl het een hoogrisicogebied is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen Ibiza of Italië

Deze zomer wordt het voor de familie Borsato geen Ibiza of Italië. Marco en Leontine gaan samen met hun kinderen Luca, Senna en Jada naar Turkije. Volgens een bron dichtbij de familie hebben ze voor Turkije gekozen zodat ze in alle rust, zonder de toeristenmassa en andere BN’ers, kunnen genieten van elkaar.

Pottenkijkers

Marco wil dat de vakantie in het teken staat van de gezinshereniging. ,,In Turkije kunnen ze in alle anonimiteit van elkaar genieten”, aldus de bron in weekblad Story. ,,Het is twee jaar geleden dat ze voor het laatst als gezin op vakantie zijn geweest. Deze reis moet daarom heel speciaal voor hen zijn, en die willen ze zonder al te veel pottenkijkers beleven.”

Italië wel groen

En veel pottenkijkers zullen er in Turkije niet zijn. Het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken is: reis alleen naar Turkije als dat noodzakelijk is. Grote reisorganistaties als Tui bieden daarom deze zomer ook geen reizen aan naar Turkije vanwege het besmettingsgevaar. Het land kleurt op dit moment oranje en Tui verwacht niet dat dit snel gaat veranderen.

Het is dus niet gek dat Marco en Leontine voor deze bestemming gekozen hebben, aangezien er dus weinig fans heen zullen vliegen. Italië, waar het gezin de zomer vaker heeft gevierd, kleurt wél groen.

Meer DenD