Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar?!

Marco Borsato
Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Huh wat?! Marco Borsato is naar eigen zeggen weer aan het daten met Leontine, van wie hij vorig jaar scheidde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na alle affaires die Marco Borsato gehad heeft, zou Leontine hem alwéér vergeven hebben. ,,Laten we zeggen: Het heeft geen vaste vorm. Maar we daten een beetje”, vertelt Marco in De 538 Ochtendshow.

‘Een moment’

Dat Marco nog lang niet over zijn ex heen was werd twee maanden geleden al wel duidelijk. Toen bracht hij zijn nummer ‘Een moment’ uit, waarin hij zingt over een relatie die eindigt.

Gelijk werd al duidelijk dat Marco zong over zijn ex Leontine. ‘Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang’, luidt de tekst van het nummer. ‘Maar nu ga je weg. En ineens is het echt’.

Affaires

Het is niet de eerste keer dat Leontine hem ‘gewoon’ weer vergeeft. Marco had al aardig wat misstappen begaan in hun huwelijk. Vorig jaar kwam naar buiten dat vooral de affaire met Iris Hond een grote rol gespeeld zou hebben in de breuk tussen Marco en Leontine. Toen zijn slippertje aan het licht kwam, beweerde Marco dat het zich al ruim tien jaar geleden had afgespeeld. Maar daar werden vraagtekens bij gezet. Toen Marco zijn affaire opbiechtte, had Leontine hem al lang weer vergeven.

Story gooide het op Marco’s ex, Denise Boekhoff. Ze waren acht jaar samen en gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man. Toen die relatie weer uitging, zouden ze volgens Story weer contact hebben. Dus ook tijdens het huwelijk met Leontine.

Weer bij elkaar?

,,We doen af en toe leuke dingen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los”, vertelt Marco vanochtend in De 538 Ochtendshow.

Dat de twee weer aan het daten zijn, sluit aan op de uitspraken die Marco in maart deed in Privé. Hij benadrukte dat er nog ‘ontzettend veel liefde’ is tussen hem en zijn ex Leontine. ,,Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven we elkaar een kus”, vertelde Marco in Privé. ,,Daar ben ik blij om, dat de liefde is gebleven.”

Of het ooit weer helemaal goed komt tussen de twee weet Marco nog niet. ,,Dat hoop ik natuurlijk”, laat hij weten in De 538 Ochtendshow. Maar wéér de fout ingaan met een andere vrouw sluit Marco wel uit: ,,Mijn hart is bezet”.

Meer DenD