Marco Borsato geeft liefdesupdate met Leontine

Door: Ditjes en Datjes
29-05-2021

Dat Marco Borsato en Leontine elkaar weer gevonden hebben is geen geheim meer. De tortelduifjes laten iedereen meegenieten van hun liefdesvakantie op Ibiza. De zanger geeft een update over hoe het nu gaat tussen de twee…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Het is hartstikke leuk en hartstikke spannend om weer te daten”, vertelt Marco aan RTL Boulevard. Hij laat duidelijk weten dat de twee geen verkering hebben: ,,We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden”, laat hij weten. ,,Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd”, aldus de zanger.

Geen geheimen meer

Marco en Leontine willen niet meer geheimzinnig over hun ‘relatie’ doen. ,,Voor ons heeft dat geen zin. In Nederland hebben we geprobeerd om het rustig aan te doen. Maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd, dan roept het meteen vragen op.”

In de gaten houden

En zelfs buiten Nederland wordt het stel in de gaten gehouden. Tijdens hun vakantie op Ibiza staat de paparazzi klaar om elk kiekje vast te leggen van de twee samen. ,,Ik had een heel fijne vakantie. Ik heb inmiddels gemerkt dat kennelijk overal in de bosjes mensen verschuilen om maar een glimp op te vangen van wat we aan het doen zijn”, aldus Marco.

Leontine schaamt zich niet en deelt ook foto’s van hun romantische vakantie op social media. Zo plaatste ze een selfie van haar en Marco op Instagram.

Meer DenD