Marco Borsato gespot met nieuwe vlam? ‘Brunette naast hem in de Porsche’

Marco Borsato gespot met nieuwe vlam?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nu Leontine een nieuwe liefde heeft gevonden, lijkt ook Marco Borsato weer aan het daten geslagen te zijn. Vandaag reed hij in zijn Porsche op de snelweg en volgens medeweggebruikers zat er een brunette naast hem in de auto…

Sinds de beschuldigingen die aan zijn adres zijn gedaan, probeert Marco zoveel mogelijk onder de radar te blijven. Hij is veel in het buitenland te vinden en wanneer hij wel in Nederland is, zou hij vooral veel tijd doorbrengen in zijn woning in Alkmaar.

Gespot op de snelweg

Maar vandaag besloot Marco op pad te gaan met zijn auto. Hij werd in zijn opvallende Porsche op de A9 gespot. ,,Marco Borsato reed zojuist op de A9 en volgens medeweggebruikers zat er een dame naast hem”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Nieuwe liefde?

Of Marco daadwerkelijk met een nieuwe liefde op pad is zullen we moeten afwachten, maar de auto die gespot werd op de snelweg blijkt inderdaad de auto van Marco te zijn. Volgens de website Autoblog rijdt de zanger in een witte Porsche Taycan Turbo S en het kenteken lijkt overeen te komen.

Leontine

Het gerucht komt vrij snel nadat Leontine bekendmaakte een nieuwe man in haar leven te hebben. Dat nieuws is uiteraard ook terechtgekomen bij Marco Borsato. Wat vindt hij er eigenlijk van dat zijn ex-vrouw verder is gegaan? ,,Leontine is heel erg blij dat er door de kinderen goed op gereageerd is, ook door Marco”, liet Anouk Smulders, die uitgebreid met Leontine heeft gesproken, eerder weten in Shownieuws.

Tags

Marco BorsatoNieuwe liefde

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie