Marco Borsato offerde Leontine voor carrière

Marco Borsato
Door: Charlotte Wijnen
29-07-2021

Marco Borsato biecht op hoe hij het huwelijk met Leontine opblies. Hij liet zijn carrière namelijk voorgaan, die hij kennelijk belangrijker vond dan Leontine. ,,Ik heb haar geofferd aan het succes.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geofferd aan het succes

Inmiddels is alles weer koek en ei tussen Marco Borsato en Leontine. Na de scheiding en alle geruchten heeft Marco er alles aan gedaan om het hart van Leontine weer te veroveren. En met succes: want de twee zijn weer bij elkaar gekomen. ,,Ik heb mijn vrouw verloren, en nu een beetje terug”, zegt Marco in Volkskrant Magazine.

Ook doet hij een boekje open over waar het precies is misgegaan. ,,Ik heb haar geofferd aan het succes”, geeft hij toe. ,,Zo’n loopbaan vraagt toewijding, maar je moet niet denken dat je de Eiffeltoren naar Amsterdam kunt halen.”

‘Had beter moeten nadenken’

Achteraf heeft de zanger veel spijt. ,,Als ik zo terugkijk, was het een ongezond tempo, waarin alles is gebeurd. Ik had meer tijd moeten nemen voor mijn gezin. Zakelijk veel beter moeten nadenken.”

Maar Marco hielp zijn huwelijk natuurlijk niet alleen om zeep vanwege zijn succes. In elk geval één affaire maakte alles nog veel erger. Maar daar wil Marco niet meer aan herinnerd worden. Voor hem is het een afgesloten hoofdstuk.

Of dat ook voor Leontine geldt is misschien een ander verhaal. Maar niemand zal er van staan te kijken als de twee binnenkort weer definitief samen doorgaan als koppel.

Meer DenD