Marco Borsato speelt de vermoorde onschuld: ‘Ik werd lamgelegd door verdriet’

Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato speelt de vermoorde onschuld op de Belgische televisie. Hij vertelt over de moeilijke periode die hij vorig jaar doormaakte nadat Leontine hem verliet. Hij ging door een donkere periode en ‘werd lamgelegd door al het verdriet’.

Zag Marco het niet aankomen?

Marco lijkt de enige te zijn die niet van mijlenver zag aankomen dat Leontine zijn misstappen een keer zat zou worden. In programma ‘Het Huis’ van de Belgische zender Eén lijkt hij dan ook vooral te praten over de moeilijke tijd die hij doormaakte toen Leontine de deur uitliep.

,,Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet”, zegt Marco in de trailer van het programma.

Donkere gedachten

Toen zijn huwelijk uiteen spatte, miste hij zijn overleden vader ontzettend. ,,Na de breuk in mijn huwelijk had ik de behoefte om met mijn vader te praten. Dat doe ik dan in de stille momenten. En het gekke is dat ik het gevoel heb dat hij luistert”, aldus Marco, die meerdere malen emotioneel wordt.

Maar met wie de zanger op dat moment niet praatte, was Leontine. En dat terwijl hij degene was die de misstappen in het huwelijk gemaakt had. Marco kreeg last van donkere gedachten, en wist niet wat hij zonder zijn ‘Tien’ moest. Hij besloot haar daarom een brief te schrijven. ,,Ik heb toen de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet”, aldus Marco.

Steeds meer boven water

Inmiddels zijn de twee weer gelukkig samen en de zanger vertelt in het interview dat hij écht met Leontine oud wil worden. Ondertussen komen er wel steeds meer verhalen naar boven, onder andere het gerucht over de affaire met Maan de Steenwinkel.

Een voormalige liefde van de zangeres klapte onlangs nog uit de school. Maan zou zelf hebben gezegd dat ze tijdens The Voice of Holland een affaire heeft gehad met Marco…

Tags

AFFAIREAFFAIRESLEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMAAN DE STEENWINKELMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck