Marco Borsato staat stil bij groot verlies

Door: Tanja Brouwer
23-01-2021

Marco Borsato staat stil bij een groot verlies in zijn leven. Vandaag, 23 januari, precies 12 jaar geleden overleed de vader van de hitzanger. Op Instagram laat Marco weten dat hij dankbaar is dat hij de stem van zijn vader nog iedere dag kan horen, en deelt een clip van de man.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Niet met opvoeding bemoeid’

Roberto Borsato, die 69 jaar oud is geworden, en zijn zoon hadden toen Marco klein was geen goede band. Toen Marco nog maar twee jaar oud was, verhuisde zijn vader terug naar zijn moederland ItaliĆ«. Daar startte Roberto een restaurant aan het Gardameer. In zijn jeugd was zijn vader dan ook nauwelijks aanwezig. ,,Mijn vader heeft zich op geen enkele manier met de opvoeding bemoeid”, vertelde de zanger eens aan Johnny de Mol.

Muzikaal

Later in zijn leven kreeg de zanger wel een betere relatie met zijn vader, die ook erg muzikaal was. Door die muzikaliteit heeft Marco nu nog steeds de mogelijkheid om naar de stam van zijn vader te luisteren. Ook heeft Roberto eens een video opgenomen waarin hij vertelt hoe trots hij is op zijn beroemde zoon. Bekijk de video’s hier.

Meer DenD