Vertelt Marco Borsato ALLES over scheiding?

Marco Borsato
Door: Eva Steins
05-03-2021

Het is zover: Marco Borsato maakt na een lange tijd een comeback. De zanger schuift op 13 maart aan bij Linda’s Wintermaand om te praten over zijn heftige jaar. Zal Marco ook de details onthullen van zijn scheiding met Leontine?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na een huwelijk van meer dan 22 jaar gingen Marco en Leontine precies een jaar geleden definitief uit elkaar. Daarvoor was hun relatie al een tijd behoorlijk wankel. Meerdere verhalen over vermeende affaires van Marco kwamen boven water en zelfs één werd door hem bevestigd: de affaire met pianiste Iris Hond jaren geleden.

Burn-out

Na zijn scheiding laste Marco een mediastilte in die bijna een jaar geduurd heeft. Nu gaat de zanger er volledig voor: in een interview met Linda de Mol zal hij álles vertellen over zijn heftige periode.

Zo komen zijn scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven volop aan bod. Ook Marco’s burn-out die hij vorig jaar opliep zal uitvoerig worden besproken.

Het gesprek wordt gebracht als een special, wat betekent dat hij in zijn eentje geïnterviewd wordt. Aan de hand van beelden en muziek neemt presentatrice Linda de Mol met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door.

,,We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar”, vertelt Linda over het interview. “Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen.”

Meer DenD