Marco woedend op Henny over beweringen affaires

Door: Jessie Baltus
09-04-2020

Henny Huisman kwam een paar weken geleden naar buiten met geruchten over meer affaires van Marco Borsato. Nu zou Marco boos zijn op Henny.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik weet van alles’

Henny vertelde aan weekblad Weekend dat er nog drie andere vrouwen zouden zijn en hij liet ook de naam van zangeres Maan vallen. Wilfred Genee sprak Henny Huisman in zijn radioprogramma Veronica Inside. Hij vertelde hem dat Marco niet blij is. Henny: ,,Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”, schrijft Shownieuws.

Vergevingsgezind

Wilfred Genee zegt dat Henny Marco even zou moeten bellen. ,,Ik weet van de naaste omgeving van Marco dat je dat wel even zou moeten doen. Dat hij dat heel erg op prijs zou stellen,” schrijft Shownieuws. Henny is het daar niet mee eens, maar Wilfred en sidekick Niels van Baarlen houden vol: ,,Het vervelende is: je komt elkaar weer een keer tegen en dan kun je het beter maar voor zijn. Ik ken Marco een beetje en dat is een heel vergevingsgezinde man, hoor.”

Marco wel boos

Henny ziet de urgentie er nog niet echt van in: ,,Dat zal gerust. Maar hij zal ook niet echt boos op me zijn.” Wilfred zegt dat hij van zijn bronnen zou weten dat dit wel zo is. ,,Nou… Ik heb begrepen dat hij het niet zo heel fijn vond. Maar goed, dat moet je zelf uitzoeken verder. Ik heb je bij deze geadviseerd en als je er verder niets mee wil doen, dan doe je er niks mee, helemaal goed.”

Meer DenD