Marco Borsato zonder Leontine op vakantie in Schotland

Marco zonder Leontine in Schotland
Door: Charlotte Wijnen
30-06-2022

Marco Borsato is voor het eerst sinds lange tijd weer in het openbaar gespot, maar niet in Nederland. Hij is ons land ontvlucht om vakantie te vieren in het mooie Schotland, zónder Leontine…

Er is een foto opgedoken van de zanger die samen met zijn zoon op stedentrip is. ,,Marco Borsato is met zijn zoon gespot in Edinburgh, Schotland!”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Vader en zoon uitje

Op de foto die Coldeweijer deelt, lijkt het alsof Marco de weg probeert te vinden op zijn telefoon. ,,Blijkbaar waren ze even verdwaald.”

De stedentrip lijkt om een vader en zoon uitje te gaan, want Leontine is nergens te bekennen. Zij onderneemt de laatste tijd meer met vriendinnen. Zo vierde ze onlangs een verjaardag zonder Marco uit te nodigen én ging ze op een vriendinnentripje. ,,Nou de vrouwen zijn er bijna klaar voor hoor! Sicilië we komen eraan!”, schreef één van de vriendinnen van Leontine bij de foto.

Afstand tussen Marco en Leontine steeds groter

En daarmee lijkt het erop dat de afstand tussen Marco en Leontine steeds groter wordt. Eerder vertelde een vriend van de zanger al dat Leontine het liefst helemaal geen contact meer wil. Gelukkig kan Marco nog wel rekenen op zijn kinderen, want zijn zoon zag het wel zitten om er even tussenuit te glippen.

Meer DenD