‘Marco en Leontine wonen niet meer samen’

Huwelijkscrisis Borsato
Door: Tanja Brouwer
16-01-2020

Hoewel Marco Borsato en zijn vrouw Leontine luchtig reageerde op de commotie rondom de affaire met Iris Hond, die tien jaar geleden zou hebben plaatsgevonden, lijkt het toch een behoorlijke wissel te trekken op hun huwelijk. Een bron denkt dat Marco en Leontine niet meer samenwonen. Het management van Marco beweert dat er niets aan de hand is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen auto op oprit

,,Dat is onzin”, zegt het management van Marco over de geruchten dat Marco en Leontine niet meer samenwonen. Een van de buren van het koppel heeft gepraat met weekblad Privé. ,,We vermoeden dat Marco de echtelijke woning heeft verlaten”, zegt de bron tegen het weekblad. De auto is namelijk al dagen niet gezien op de oprit. ,,Niet op het terrein, noch daarbuiten. Enkel hun Volkswagen, een golfkarretje en de eveneens zwarte Porsche van Leontine.”

Affaire met Iris?

Marco Borsato heeft tien jaar geleden een affaire gehad met Iris Hond. Dat kwam eind 2019 uit. Leontine zou al weten van de affaire en Marco liet weten dat alle huwelijksproblemen met zijn vrouw al lang opgelost zijn. ,,We zijn elkaar nooit echt verloren”, schreef hij in een Instagrampost.

In weekblad Privé is een foto te zien van Leontine met ongekamde haren, gehuld in een dikke jas en met een grijs hoedje op. Volgens de bron lijkt het erop dat de vrouw zo onopvallend mogelijk boodschappen doet. ,,Ze was volledig in haar eigen wereld, sprak niemand aan en trok zich zelfs enkele minuten terug in een hoekje van de supermarkt om berichtjes op haar telefoon te beantwoorden.”

Burn-out treft Marco

Met Marco gaat het momenteel ook niet goed. De zanger maakte begin dit jaar bekend tijdelijk zijn werk neer te leggen omdat hij last heeft van een burn-out.

Meer DenD