‘Marco en minnares hebben nog steeds contact’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marco Borsato heeft volgens veel insiders momenteel last van neerslachtigheid en zou zelfs in een burn-out zitten. Het mislukken van zijn huwelijk van meer dan twintig jaar zou daar de reden van zijn, maar nu lijkt het erop dat hij de ‘andere vrouwen’ nog niet helemaal vaarwel kan zeggen.

Niet los laten…

De reden van de breuk tussen Marco en Leontine zouden zijn vele affaires zijn. Die met Iris Hond heeft hij bekend, maar er gaan nog geruchten over minstens drie andere vrouwen waarmee hij het bed gedeeld zou hebben: zangeres maan, een oud-werkneemster van Marco en een grote fan en tevens vakbondsvrouw. Dan is er nog ex-vriendin Denise Boekhoeff, die Marco’s eerste grote liefde was en met wie hij onlangs in een café zou hebben gezeten. Eén van die vrouwen heeft hij nog niet los kunnen laten….

Hij volgt Martine, een van zijn grootste fans en al jaren actief lid van zijn fanclub, nog altijd op Instagram. En Martine volgt hem uiteraard terug. Hun affaire is door hen allebei nooit bevestigd, maar de geruchten dat zij het bed ooit deelden zijn hardnekkig. Eén ding hebben ze ieder geval gemeen met elkaar: allebei zijn ze dol op fotografie. Zal Marco een paar keer voor haar camera hebben geposeerd?

Tags

FANCLUBIRIS HONDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMINNARESSCHEIDINGVAKBOND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck