‘Marco in kroeg met ex-vriendin’

Door: Tanja Brouwer
18-02-2020

Marco Borsato is na ruim twintig jaar weer vrijgezel. Tenminste, dat wordt aangenomen nu hij en Leontine uit elkaar zijn. Een ooggetuige heeft de hitzanger alleen enkele dagen geleden nog gezien met een andere vrouw wiens naam de afgelopen tijd veel genoemd wordt……

Eerste echte liefde

De liefde tussen Marco en Denise Boekhoff zou nooit helemaal over zijn gegaan. Ze waren elkaars eerste grote liefde en waren maar liefst acht jaar samen. Denise werd verliefd op een ander, namelijk Robert Jan de Boer met wie ze twee zonen kreeg. Ruim twintig jaar later is het huwelijk van Marco op de klippen gelopen maar ook Denise is weer single. Media meldden afgelopen weken dat de twee reageren op elkaars Instagramfoto’s. ,,Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van de blondine.

‘Ze hebben een klik’

Hoewel het enkel bij geruchten bleef heeft een insider nu gezien dat Marco en Denise gezellig samen in een kroeg in Alkmaar zaten te kletsen. ,,Ik was aan het stappen in eetcafé de Pluim in het centrum van Alkmaar”, vertelt de bron aan weekblad Privé. ,,Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik.” De bron kwam een zaterdag later weer terug in het café en zag Marco daar opnieuw. Deze keer stond hij niet achter de bar. ,,Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig. Er waren nog wat mensen bij en het zag er allemaal erg gezellig uit.” Het is niet duidelijk of de twee terug bij elkaar zijn. ,,Maar dat ze nog een klik hebben, was overduidelijk.”

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen