‘Marco ontloopt mediastorm op Malediven’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Na jaren samen te zijn geweest slapen Leontine en Marco nu niet meer in één bed. Sterker nog: ze zouden achtduizend kilometer uit elkaar zitten. Volgens bronnen verblijft Marco namelijk momenteel op de Malediven! 

Burn-out of huwelijkscrisis?

Een paar weken geleden werd bekend dat Marco een burn-out heeft. De zanger stopte tijdelijk met werken. ,,Wat ik doe is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij weten in een statement. Veel artiesten die er even tussenuit gaan willen meer tijd spenderen met hun gezin, maar Marco zegt daar niets over. Nu blijkt dat hij waarschijnlijk dat ook niet heeft gedaan. Sterker nog: hij is er in z’n eentje op uit gegaan. 

Dat zal verklaren waarom de auto van Marco al een tijdje niet op de oprit van hun echtelijke villa is gezien. Buren melden eerder aan weekblad Privé dat ze de zanger en zijn auto al een tijd niet gezien hadden. In de villa, die op zowel Marco’s als op Leontines naam staat, wonen dus momenteel Leontine en de drie kinderen van haar en Marco: Luca, Senna en Jada. 

Steun van collega’s

Terwijl Marco op de Maldiven misschien wel zijn zonden overdenkt en de mediastorm ontloopt, krijgt Leontine veel steun. Onder andere haar collega bekende Nederlanders reageerden massaal op haar Instagrampost waarin ze schreef dat zij en Marco uit elkaar gaan. 

 

Tags

AFFAIRESCRISISDRAMAIRIS HONDLEONTINE BORSATOMALEDIVENMARCO BORSATOSCHEIDINGUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck