Marco: ‘roem, vrouwen, geld en succes is giftige cocktail’

Marco Borsato
Door: DitjesenDatjes
29-11-2019

Marco Borsato heeft een affaire gehad met Iris Hond. Dat werd vorige maand bekend gemaakt door weekblad Privé. De zanger gaf al snel toe dat het waar is, en vertelt nu in de podcast van Fernando Holman meer over die roerige periode.

Stormen

Tien jaar geleden ging het slecht met het managementbedrijf TEG van Borsato. Niet alleen financieel en zakelijk ging het destijds niet goed met de zanger, want ook zijn relatie liep niet meer lekker.  ,,Wij hebben destijds veel van die stormpjes, stormen kunnen doorstaan”, vertelt Marco in de podcast. Maar hij ziet wel in waar het fout is gegaan. ,,Roem, vrouwen, geld en succes. Wat een giftige cocktail kan dat soms zijn. Hoeveel kan je hebben en is de optelsom nog wel voldoende?”
Ondanks die affaire heeft Marco nooit overwogen om van zijn Leontine te scheiden. ,,Ik vind, je moet een toegevoegde waarde zijn in elkaars leven. Als je elkaar in de weg zit en je bent beter af zonder dan is dat soms beter. Maar dat was bij ons nooit het geval. En de moeder die zij is voor onze kinderen en de stabiliteit die zij thuis geeft, ja dat is sterker.”

Verloren

De zanger gaf vorige maand wel toe dat hij en Leontine elkaar even kwijt zijn geweest. Dat schreef hij in een post op Instagram. ,,Maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit….”

Het nieuws van de affaire zou niet als verrassing komen voor Leontine. Alles wijst erop dat zij al op de hoogte was van het feit dat Marco het bed heeft gedeeld met pianiste Iris Hond.

De volledige podcast verschijnt vrijdag om 15.00 uur op Youtube.

Meer DenD