Marco Schuitmaker is Beste Nieuwkomer bij Qmusic Top 40 Awards

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Marco Schuitmaker is uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer bij de Qmusic Top 40 Awards. Dat werd zaterdagavond bekend tijdens de Qmusic Top 40 Awards Live in Rotterdam Ahoy. Suzan & Freek hebben net als vorig jaar de publieksprijs voor Beste Live Act in de wacht gesleept.

“Wow, ik had alles verwacht toen ik hierheen reed, maar dat ik deze mocht ontvangen absoluut niet”, zei Schuitmaker bij het in ontvangst nemen van de prijs. De zanger, bekend van zijn grote hit Engelbewaarder, liet andere genomineerden Chantal Janzen, Mia Nicolai en Dion Cooper, Roxy Dekker en Wesly Bronkhorst achter zich.

“Dankjewel voor deze award, daar zijn we heel blij mee”, zei Freek Rikkerink van Suzan & Freek toen hij de Top 40 Award voor Beste Live Act Nationaal in ontvangst nam. “Optreden is wat wij het allerliefste doen”, voegde Suzan Stortelder daaraan toe. Andere kanshebbers in de categorie Beste Live Act waren Acda en de Munnik, DI-RECT, FLEMMING en Son Mieux.

Niet verwacht

Ook op internationaal vlak zijn prijzen in deze categorieën verdeeld. Daar ging de prijs voor Beste Nieuwkomer naar Cian Ducrot. “Ik had dit helemaal niet verwacht, dus heel erg bedankt”, zei hij bij het in ontvangst nemen van de award. De winnaar in de categorie Beste Live Act Internationaal was, net als vorig jaar, Coldplay.

De Qmusic Top 40 Awards gaan naar de best scorende artiesten en nummers uit de Top 40 van het afgelopen jaar. Daarnaast zijn er vier publieksprijzen te verdelen: Beste DJ-act (nationaal en internationaal) en Beste Live Act (nationaal en internationaal). Tijdens de uitreiking vinden verschillende optredens plaats van onder anderen Antoon, DI-RECT en Acda en de Munnik.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck