Marco terug in echtelijke villa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marco Borsato stond onlangs weer achter het fornuis in de villa waar hij jaren gelukkig heeft gewoond met Leontine en de kinderen. Weekblad Weekend weet namelijk dat de zanger minimaal één keer per week kookt voor zijn gezin. 

‘Achter de pannen’

De moeder van Marco heeft haar zoon liefdevol opgevangen toen zijn huwelijk van meer dan twintig jaar met Leontine eerder dit jaar strandde.Sindsdien woont hij bij Mary Borsato in Stompetoren, maar zo nu en dan kan hij die voordeur achter zich dichttrekken en naar zijn vertrouwde woning in Blaricum rijden. ,,Dan kookt hij en is het eigenlijk weer als vanouds. Althans, zo voelt het dan even”, zegt een insider tegen Weekend. ,,Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Huizenjacht

Dat het niet als vanouds is, en het waarschijnlijk ook niet meer gaat worden blijkt wel uit foto’s die in het blad staan gedrukt. Marco lijkt tranen weg te vegen. Leontine geeft hem wel even een knuffel, maar gaat daarna met haar armen over elkaar staan. Terwijl Marco bij zijn moeder verblijft en volgens insiders het mentaal vooral heel zwaar heeft, is Leontine op huizenjacht. Zij heeft de wens om dichter bij het centrum van Blaricum te wonen. Waar Marco uiteindelijk wil wonen is niet bekend.

Tags

HUWELIJKLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOVERHUIZENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck