Marco zit niet meer te wachten op Leontine

Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Leontine is er afgelopen week weer op uit getrokken met vriendinnen. De vrouwen hebben het ontzettend naar hun zin gehad en nu is het tijd om weer naar huis te gaan. Maar één persoon zit daar helemaal niet op te wachten…

Voor een lange tijd wilde Marco Leontine terug. Begin vorig jaar groeiden Marco en Leontine na hun scheiding weer naar elkaar toe, maar sinds het Voice-schandaal aan het licht is gekomen is de relatie toch echt over en uit.

‘Er wachten een aantal lieverds op mij’

Marco deed er werkelijk alles aan om het hart van Leontine opnieuw te veroveren, maar zonder succes. Leontine focuste zich op haar kinderen en ging steeds vaker weg met haar vriendinnen, iets wat ze afgelopen week ook deed.

Gisteren liet ze weten dat het weer tijd is om naar huis te gaan. ,,Ik wil eigenlijk nog niet naar huis maar ik moet…”, schrijft ze bij een foto van haar laatste diner op vakantie. ,,Er wachten een aantal lieverds op mij.”

Bij de foto zijn haar kinderen Jada, Luca en Senna getagd én hun hond Obi. Marco wordt niet genoemd, waarmee duidelijk wordt dat hij geen onderdeel meer is van het gezin…

Meer DenD