Maria Tailor openhartig over haaraandoening: ‘Gepest door de andere dames’

Maria open over haar haaraandoening|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De reünie van The Real Housewives of Amsterdam was gisteren te zien en Maria Tailor wil graag nog iets kwijt over de aflevering. Voor het eerst spreekt ze openhartig over haar haaraandoening. Maria heeft het er erg moeilijk mee gehad, maar op medeleven van de andere Housewives hoefde ze niet te rekenen. ,,Pesten in de ergste vorm wat mij betreft.”

Het was een en al drama in The Real Housewives of Amsterdam. Er werd geschreeuwd, gescholden en onderling ruziegemaakt. Gisteren was de reünie van de serie te zien en na het zien van de aflevering wil Maria Tailor nog iets kwijt.

Haaraandoening

,,Ik voel mij genoodzaakt om uitleg te geven over mijn haaraandoening. Iets waar ik de laatste tien jaar nooit publiekelijk over heb gesproken omdat ik dit erg persoonlijk vond maar nu toch zal moeten doen”, begint Maria haar openhartige bericht. ,,Wanneer ik stress ervaar lijd ik aan haarverlies. Dit komt en gaat en is alleen aan de voorkant van mijn haar. Bij mijn babyhaartjes en mijn wenkbrauwen. Dus mijn haarlijn is niet zo mooi en vol als ik zou willen en mijn wenkbrauwen zijn totaal uitgevallen.”

Behandeling

Een haartransplantatie is de oplossing voor Maria, maar de behandeling wil ze pas ondergaan wanneer ze een stressvrij leven leidt. In de tussentijd is ze op zoek gegaan naar een manier om toch tevreden te zijn over haar uiterlijk. ,,Ik draag geen pruik maar een CNC. Dat is een systeem dat heel plaatselijk gezet kan worden. Voor mij aan de voorkant maar kan ook alleen voor volume aan de achterkant maar ook over het gehele hoofd. Ik heb dit nu ongeveer 2 jaar.”

Tranen

Hoewel Maria blij is met haar uiterlijk, is ze geschrokken hoe de andere dames over haar haaraandoening hebben gepraat. ,,Het was voor mij een shock dat er op zo’n manier werd gesproken en geschreeuwd door de dames. Over wie er nou de schuldige was in het verhaal en dat er zonder enige compassie werd gesproken over mijn aandoening”, aldus Maria. ,,Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten. Totale onbegrip. Ik denk dat iemand willen kwetsen en daar het uiterlijk erbij willen halen een hele lage en zwakke manier is. Pesten in de ergste vorm wat mij betreft.”

Tags

MARIA TAILORTHE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck