Maria Tailor steekt de draak met zichzelf en de andere Housewives

Maria Tailor heeft zelfspot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maria Tailor steekt de draak met zichzelf en de andere vrouwen van The Real Housewives of Amsterdam. Op Instagram heeft ze een filmpje gedeeld van Jill Schirnhofer die alle vrouwen van de serie op een grappige manier nadoet.

Drama

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zit er inmiddels op en het was een groot succes. Het was een en al drama: er werd geschreeuwd, gescholden en onderling ruziegemaakt. Hoewel het seizoen en de reünie er inmiddels opzitten, wordt er nog altijd veel over de serie gepraat. Op TikTok worden er voortdurend filmpjes over de serie gemaakt, iets wat ook Jill Schirnhofer heeft gedaan. Ze doet alle vrouwen één voor één op een grappige manier na. Maria Tailor kan er wel om lachen; ze deelt het filmpje zelfs op haar eigen Instagram.

Pesten

Onlangs liet Maria in een openhartig bericht weten dat ze een haaraandoening heeft. Hoewel ze blij is met haar uiterlijk, schrok ze er wel van hoe de andere vrouwen over haar haaraandoening hebben gepraat. ,,Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten”, schreef Maria op Instagram. ,,Totale onbegrip. Ik denk dat iemand willen kwetsen en daar het uiterlijk erbij willen halen een hele lage en zwakke manier is. Pesten in de ergste vorm wat mij betreft.”

Tags

MARIA TAILORTHE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAMVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck