Mariah Carey stelt, wederom, fans teleur

vignet Mariah
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Wie is er nu niet vies van een fotofilter? Maar je kunt het ook overdrijven…
Neem nu Mariah Carey, met wie het al een tijdje slecht gaat, althans qua zangcarrière. De diva gedraagt zich net zo veeleisend als twintig jaar geleden maar de zang- en danskwaliteiten gaan zienderogen achterui. Dat ontgaat zelfs haar trouwste fans niet.

Slanker dan in het echt

De laatste druppel is een reportage van de diva in het Amerikaanse glossy-magazine Paper. De 47-popzangeres poseert als een slanke, sexy pin-up op de cover. Er lijkt zich echter een klein wonder te hebben voltrokken: ze is ineens vele kilo’s lichter. Of het Photoshop-effect op Mariah’s verzoek is, is helaas niet duidelijk. Maar dat er aan de foto flink gesleuteld is wel. Veel fans reageerden verbijsterd en mopperden massaal op Twitter dat ze stukken slanker lijkt dan ze in het echt is.

Het is de zoveelste keer in korte tijd dat Mariah in opspraak raakt. Onlangs dook een video op waarin ze vermoeid en verveeld danste tijdens een show in Las Vegas. Haar voormalige choreograaf Anthony Burrell liet in een interview niks van zijn oude werkgever heel. ‘Het is typisch Mariah. Ze is er heel duidelijk over: als zij iets niet wil doen, doet ze het niet. Daarom is ze nu behoorlijk laks tijdens haar optredens, en dat komt haar sterrenkwaliteit niet ten goede.” ‘

Vals zingen

Tijdens de viering van de jaarwisseling op Times Square kreeg de diva een storm van kritiek over zich heen omdat ze, voor een miljoenenpubliek, erg vals zong. Carey stopte toen abrupt met zingen en klaagde herhaaldelijk over het feit dat haar oortjes niet goed zouden hebben gewerkt. Saillant detail: na dit debacle konden choreograaf Anthony een creatief directeur hun biezen pakken.

Tags

MARIAH CAREYPHOTOSHOPSLANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck