Mariah Carey voelt belang van kerst door moeilijke jeugd

Door: DitjesDatjes
01-12-2020

Mariah Carey is door haar kerstklassieker All I Want For Christmas (1994) een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan kerstmis heeft.

“Ik denk dat ik er als kind altijd behoefte aan had dat de feestdagen perfect waren en dat waren ze nooit”, vertelt de zangeres in de Amerikaanse editie van Elle. “Er was altijd iemand die het moment verpestte. Altijd vervelende familieleden die langskwamen en alles dwarsboomde.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mariah nam zichzelf daarom voor dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren. “Toen ik uit mijn laatste huwelijk kwam, begon ik kerst te vieren zoals ik het wil vieren.”

Dit jaar viert de zangeres de feestdagen met een kerstspecial op Apple TV+. Mariah zingt voor haar Magical Christmas Special, die vrijdag verschijnt, kerstliedjes in verschillende feestelijke decors. Ook komen gastartiesten als Ariana Grande, Snoop Dogg en Mariahs kinderen Moroccan en Monroe langs.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD