Marianne Timmer reageert op ‘relatie’ met Harry Mens

Harry droomprins voor Marianne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was eerder vandaag groot nieuws: Harry Mens die een relatie zou hebben met Marianne Timmer. Hoewel Harry de relatiegeruchten zélf leek te bevestigen, is er volgens Marianne niets van waar. ,,Voor mij is het alleen zakelijk!”

Harry en Marianne worden de afgelopen tijd vaak samen gespot. Zo brachten de twee samen Koningsdag door en waren ze onlangs aan het lunchen bij Hotel de L’Europe. Geruchten over een relatie leek Harry vanochtend zélf te bevestigen op Radio 538. ,,Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt”, zei hij. Ook zei Harry dat hij elke ochtend met Marianne facetimed.

Marianne reageert

Hoewel Harry spreekt van iets ‘prils’, is er volgens Marianne helemáál geen sprake van een romance. ,,Van mijn kant is het alleen zakelijk”, zegt ze tegen RTL Boulevard. ,,Ik liep op de rode loper, samen met een vriendin en zowel met haar als met Harry ben ik op de foto gegaan. Toen iemand vroeg wat onze relatie was, zei ik: ‘Ik geef hem schaatsles.’ Met een knipoog. Dat is totaal een eigen leven gaan leiden.”

‘Overvallen’

Volgens Harry wordt Marianne gewoon ‘overvallen’ door de reacties op hun romance. ,,Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blij blijft”, zegt Harry tegen RTL Boulevard. ,,Ze heeft een moeder, een broer en een zus, exen. Dat geldt hetzelfde voor mij; ik heb vier dochters en die moeten ook wennen.”

Tags

HARRY MENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck