Marianne Weber geeft update na maanden stilte

Marianne Weber
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marianne Weber kreeg vorig jaar te horen dat ze borstkanker had. De zangeres moest geopereerd worden en zat in spanning toen artsen gingen kijken of de ziekte was uitgezaaid. Lang heeft Marianne niets van zich laten horen, tot afgelopen week. 

‘Een hoop veranderd’

,,Dat deed ik om mijn fans gerust te stellen”, zegt Marianne tegen weekblad Privé over het bericht dat ze op Instagram plaatste. Daarin vertelde ze dat het na een jaar, dat helemaal in het teken van haar ziekte stond, eindelijk weer beter met haar gaat. ,,Gelukkig kan ik jullie laten weten dat het goed met mij gaat. Er is een hoop veranderd inmiddels.” Zo is de zangeres onder meer naar Gran Canaria gevlogen waar haar zoon Maurice een restaurant heeft.

Angst


Toen Marianne hoorde dat de behandelingen waren aangeslagen, viel er een last van haar schouders. Toch waren nog niet alle zorgen weg. ,,Het is natuurlijk prachtig om te horen dat je niet langer meer met angst hoeft te leven, maar dan volgt er nog een periode waarin je jezelf afvraagt of het zo blijft. Natuurlijk was ik blij met de uitslag, maar er bleef toch ook nog een stukje angst bij me hangen”, zegt ze tegen Privé. ,,Ik ben nu zover dat alle zorgen voorbij zijn. Ik voel me, hoe gek de mensen dat misschien ook vinden, rijker nu ik die ziekte achter de rug heb.”

https://www.instagram.com/p/CDwtMFrg6M9/


Tags

BorstkankerMarianne Weber

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie