Marieke Derksen heeft interesse in biografie over Akwasi

Door: DitjesDatjes
21-02-2021

Marieke Derksen ziet wel brood in een biografie over rapper Akwasi. De dochter van Johan Derksen, hoofd van uitgeverij Inside, is nieuwsgierig naar zijn verhaal. Dat zei ze zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik denk dat hij wel een verhaal te vertellen heeft. Of je het ermee eens bent is een ander ding. Voor een biografie lijkt hij mij interessanter dan Wilfred Genee”, aldus Marieke.

Toch zou ze nog even wachten met een boek over het leven van de nu 32-jarige Akwasi. “Hij is nog wat jong. Ik denk dat hij nog een paar jaar moet wachten. En het zou nu ook misschien te heftig zijn”, vervolgde Marieke verwijzend naar de ophef rond de veelbesproken speech die Akwasi afgelopen zomer gaf tijdens het Black Lives Matter-protest in Amsterdam.

“Ik zou het hem nu niet aanraden. Straks krijgt hij weer een hele golf over zich heen. Maar hij lijkt me wel een interessant iemand om in te verdiepen. Het blijft nu natuurlijk heel vaak bij soundbites in de media. Hij heeft wel een verhaal.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD