Marieke Elsinga geeft duidelijkheid over de vader van haar kindje

Marieke Elsinga over de vader van haar kindje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marieke Elsinga verwelkomt binnenkort haar eerste kindje en dat werd afgelopen weekend groots gevierd. Samen met familie en vrienden genoot ze van een babyshower. De foto’s van het feest scheppen enige verwarring: deelt Marieke voor de eerste keer een foto met haar vriend Sander?

‘Is dit Sander?’

,,Babyshower photodump!”, schrijft Marieke bij een serie foto’s van het feest. Op de foto’s is te zien dat het een gezellige boel was, maar volgers kunnen maar naar één foto kijken. Marieke staat op de laatste foto naast een man!

,,Is dit Sander?”, vragen velen zich af. Marieke besluit maar direct duidelijkheid te geven over de foto. ,,En nee, foto 4 is niet de vader van m’n kind”, schrijft Marieke.

Nog steeds geheim

Marieke maakte op Valentijnsdag 2020 bekend dat ze niet langer als vrijgezel door het leven ging. Ze was toen al een tijdje samen met Sander, iets wat ze geheimhield. Hoewel heel Nederland nieuwsgierig is naar haar partner, weet nog steeds niemand wie hij is.

‘We willen zo graag de papa zien’

Het enige wat Marieke heeft verteld is dat Sander géén bekende Nederlander is en dat ook niet wil worden. ,,Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee”, vertelde Marieke eerder in Vriendin.

De foto’s van de babyshower hebben haar volgers in ieder geval nóg nieuwsgieriger gemaakt. ,,Maar wie is dan wel de vader?”, vraagt iemand. En een ander: ,,Ahh, we willen zo graag de papa zien.”

Tags

Babyshowermarieke elsingaVriendZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie