Marieke Elsinga niet langer single!

Marieke Elsinga
Door: Tanja Brouwer
14-02-2020

De liefde zit vandaag in de lucht en dat lijkt ook eindelijk te gelden voor Marieke Elsinga (33). De presentatrice is al jaren vrijgezel, maar nu post ze een foto op Instagram waar ze samen met een man op staat!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ze schrijft niet veel bij de foto, want ze post alleen een hartje. Op de radio vertelt ze iets meer over haar nieuwe liefde. Het is nog niet zo lang ‘aan’ en dus nog behoorlijk pril, maar wel leuk. Zijn naam is Sander en al vier jaar geleden werden ze een match op een datingapp. Destijds deden ze er niets mee, maar onlangs zijn ze door vrienden aan elkaar gekoppeld.

‘Een arm om elkaar heen’

Marieke was ruim tien jaar vrijgezel en sprak in de media meerdere keren over haar single leven. Het was niet zo dat ze geen man wilde, maar op een of andere manier kwam ze gewoon niemand tegen. ,,Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on

 

Meer DenD